Sådan klarer du indskuddet

Sværhedsgraden ved at finde gode lejligheder for førstegangslejere, der gerne vil flytte hjemmefra er rigtig høj.

På grund af de faldende boligpriser, stiger lejepriserne, så de lejligheder man tidligere kunne få råd til er lige pludselig uden for ens rækkevidde. Men de store studiebyer som Købehavn og Århus er stadig rigtig overfyldte af unge, og der er en rigtig høj konkurrence om de billigere boliger.

Får du derfor tilbud om en god bolig, men som du synes er lige en tand for dyr, så lån penge til indskud i stedet og betal pengene af stille og roligt hen over de næste måneder. Det kan simpelthen ikke betale sig at lade være, for hvem ved hvornår du får et andet godt tilbud igen. Continue reading Sådan klarer du indskuddet

Få en ny cykel med lånet

Står du og mangler en ny cykel, fordi den gamle er rustet helt sammen af vinterens hårde omgang, så skal du have fat i et sted, hvor der er hurtig udbetaling af lån. Dette er der helt sikkert ikke hos banken, hvor der er alt for meget papirarbejde involveret og chancen for at du får et lån til en cykel bevilliget er meget lille her efter krisen.

Der hvor du så får hurtig udbetaling af lån er på internettet eller nede i selve butikken. Køber du din nye cykel i store butikskæder som Coop eller Dansk Supermarked er der helt sikkert mulighed for at optage et lån på stedet.

Dermed kan du nyde cyklen og så betale lånet af efterfølgende. Generelt skal man passe på med at optage hurtige lån, da de er afsindigt dyre i omkostninger, men til dette formål er det nødvendigt, eftersom du ikke kan cykle på arbejde uden.

Spice din hoveddør op

Uden vi tænker over det, betyder hoveddøren faktisk rigtig meget i det indtryk besøgende får af dig og dit hus. Det er det første de ser når de kommer og det sidste der ser når de går. Derfor skal der også være et flot dørskilt på døren, som ligesom giver hele døren sit finish.

Heldigvis findes der et utal af muligheder for at få et design der passer lige til dig. Hvis du klikker ind på print2people.dk vil du kunne få mulighed for at designe dit helt eget skilt til næsten mellem 60 og 400 kroner, alt efter materialevalg, udformning og forskellige tilvalg.

På den måde er billige dørskilte meget nemme at lave perfekte for dig. Der er endda den funktion at du hele tiden kan følge med i, hvor dyrt det er, alt efter de valg du tager.

En anden god side at tjekke ud er designselvskilte.dk, som giver dig fuldstændig frie hænder over dit eget design, hvor priserne ligger nogenlunde på det samme som den anden side.

Du skal dog her beregne at tinge som skruehuller, dobbeltklæbende tape og fragt alt sammen tæller oven i prisen. Vil du i stedet gerne have et design som allerede er lavet, så findes der masser af butikker som sælger dem rundt omkring i landet, typisk i byggemarkeder. Nogle steder er det sagtens muligt at få billige dørskilte, selvom det er i et lækkert design og i nogle fede materialer.

Det gælder om at tjekke lidt priser ud, hvor mange af de større byggemarkeder har hjemmesider du kan tjekke priser på før, du tager ud og køber skiltene. Du kan endda spørge om du må tage nogle standard dørskilte med hjem, så du kan se hvordan de passer til døren.

Internet på mobilen eller mobilt bredbånd?

De fleste kan i dag komme på internettet med deres mobiltelefon, det vil sige at man er online over det hele, hele tiden. Derfor er der måske ikke længere på samme tid behov for mobilt bredbånd eller er der?

Dette er et meget individuelt spørgsmål, så det er heller ikke muligt, at give et fælles svar. For der er selvfølgelig en masse faktorer der spiller ind, men mobilt bredbånd har dog stadig en hvis ret til, at være til stede.

Mange unge mennesker der er vokset op med mobiltelefoner, vil nok mene at man kan lave nogenlunde det samme på sin mobiltelefon, som man ville kunne med mobilt bredbånd. Men dette betyder ikke at det er sådan for alle. For mobilt bredbånd har mange fordele, som du ikke får hvis du bare bruger internet på din mobiltelefon.

Det er selvfølgelig lidt svære, at have mobilt bredbånd med dig på farten, eftersom dette også kræver, at du har en bærbar computer med dig, eller at der er en computer til rådighed der hvor du skal bruge dit mobile bredbånd.

Mobil internet & mobilt bredbåndSelvom dette selvfølgelig er en ulempe vil de fleste nok være enige om, at det er noget lettere at arbejde ved en bærbar computer end ved en telefon. Hvis du f.eks. har brug for, at skrive mails eller noget der minder om gøres dette for de flestes vedkommende noget hurtigere ved en computer, end det gøres med en mobiltelefon.

Der er også nogle der er interesserede i at spille spil og lignende via internettet, på nær de spil der er lavet specielt til mobiltelefoner, kan dette ikke lade sig gøre på en mobiltelefon. Det kan det til gengæld godt med mobilt bredbånd, så også her er der en lille fordel til mobilt bredbånd. Som sagt i starten handler det dog meget om hvem du er og hvad dine behov er.

Lej trailer på din tankstation

Hvis du kører forbi din nærmeste større tankstation, så har du sikkert set de mange trailere der holder uden for, men nok aldrig overvejet at bruge dem. Sådan er det desværre for mange danske mænd, som ikke gider leje af trailer, når de i stedet kan køre en kæmpe omvej for at låne en af vennerne.

Men det er nu engang en stor fordel at kunne leje en trailer til når du har brug for en. Det kunne være når haveaffaldet lige skal ned til genbrugsstationen af et par omgange, eller når en i familien skal flytte.

Leje af trailer kan også findes billigt på nettet, hvor de fleste udlejere har lagt deres prislister op. Herinde er det nemt at finde en trailer i den størrelse som du skal bruge, samt hvor der tættest er en og i sidste ende, hvor der er billigst at leje en så du ikke skal af med alt for mange penge.

19 år og ønsker lån

Søger du lån selvom du stadig er under 20 vil du hurtigt opdage at dette kan være svært at finde på nettet, eftersom stort set alle der låner penge ud, undgår denne aldersgruppe. Renten bliver jo bestemt ud fra hvor stor sikkerhed der er for at pengene bliver betalt tilbage igen, og derfor hvis man forsøgte lån penge 19 år hos disse selskaber vil renten bliver umenneskelig høj. Der er dog lykkedes at finde en enkelt side, hvor du kan forsøge dog med lån penge 19 år og det er onkelbob.dk, hvor de behandler forskellige ansøgninger alt efter hvilke behov man har. Det er bestemt værd at tjekke ud hvis man er fuldstændig sikker på at man vil låne penge når man er så ung. Det anbefales nemlig heller ikke man så tidligt i sit liv kommer i gæld uanset hvor stor den så er, men at man i stedet forsøger at finde penge på andre måder.

Penge er ikke alt

Jeg ved godt, at det er umuligt at leve uden at have penge og har du ingen så er tilværelsen meget lidt sjov. Men det er på den anden side heller ikke det samme som at sige, at penge er det eneste der betyder noget. Desværre har kvik sms lån og andre tilsvarende lånetyper gjort alt hvad de kan med diverse reklamer for at gøre det næsten umuligt for forbrugeren at sige nej til deres tilbud. De forherliger det at have penge og derfor falder mange i med begge ben og optager forbrugslån til at købe en masse ting som de i bund og grund slet ikke har brug for. Heldigvis har forbrugerombudsmanden været ved at tage fat i mange af de reklamer der bliver vist, da det ikke er ok at lokke folk i uføre. Der er endnu ikke kommet en endelig konklusion, men mon ikke at den kommer snart?

Når økonomien skal hænge sammen

Hvis man ikke har sørget for at planlægge sin økonomi, så kan en fyring eller andre økonomiske problemer hurtigt komme til at vælte læsset. Mange familier har i dag sat sig så hårdt, at hvis den ene part bliver fyret fra sit job, så vil de ikke kunne blive boende i deres nuværende hus eller lejlighed. Eller i hvert fald ikke uden at skulle optage yderligere gæld. Mange vælger at omlægge deres lån til afdragsfrie lån eller lån med længere løbetid, men er man i en situation hvor man ikke kan få lov til at optage et lån i banken, så er den eneste udvej at optage de såkaldte forbrugslån hvor man ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed. Desværre betyder det også, at man kommer til at betale mange penge i renter og gebyrer, så hvis det kun er for en kort stund, kan det være en løsning, men er det for en længere periode så bør man ikke gøre det. På lånesiden www.tub20.dk kan du finde flere artikler omkring denne type lån og hvorfor du skal gå langt uden om dem.